Podobně jako s loňskou sezónou 2021/22 se i s aktuálním ročníkem 2022/23 kolínští hokejisté rozloučí v rámci dvojduelu s extraligovým mužstvem Rytíři Kladno v čele s legendami českého hokeje Jaromírem Jágrem a Tomášem Plekancem.

Hokejisté Kolína v závěru základní části Chance ligy bojovali o umístění v předkole vyřazovacích bojů. Nakonec na něj sice nedosáhli, i tak si ale svěřenci Jana Šťastného ještě dva zápasy zahrají.

SC Marimex Kolín se totiž stejně jako v loňské sezoně domluvil s kladenskými Rytíři na přátelském dvojzápase. První bude odehrán ve čtvrtek 23. března od 18 h. na kolínském zimním stadiónu a druhý v úterý 28. března v Kladně. Pro Kozly to bude poslední domácí zápas před dlouhou jarní a letní pauzou, zatímco Rytíře čeká v dubnu baráž o udržení v extralize.

Stejný zápas odehráli Rytíři v Kolíně i před rokem (24. března), kdy nabité tribuny kolínského zimáku (zaplnilo je dva a půl tisíce na Jágra natěšených diváků) viděly vítězství Kozlů 3:2.

Vstupenky budou k dispozici i před zápasem na pokladnách, vzhledem k očekávanému zájmu ale klub fanouškům doporučuje jejich nákup v on-line předprodeji (tady).